Matematik
opgave
30. april 2006 af
Bjarkee (Slettet)
Hej,
Nogle der kan fortælle mig om opgave d er rigtig:
http://peecee.dk/?id=37438
når jeg taster det sidste ind på lommeregneren gider den ikke, den siger det der error..
Bjarkee
Nogle der kan fortælle mig om opgave d er rigtig:
http://peecee.dk/?id=37438
når jeg taster det sidste ind på lommeregneren gider den ikke, den siger det der error..
Bjarkee
Svar #1
30. april 2006 af Maelkeboette (Slettet)
Hej...
Du kan godt bruge den formel du bruger, men tallene du har sat ind i den er lidt forkert.
Du kan ikke sige
a/sinA=b/sinB
da du hverken kender vinklen for A eller B, du er derfor nød til at sige:
a/sinA=c/sinC
Du kan dog også bruge formlerne for retvinklede trekanter:
a=c*sinA
b=c*sinB
Begge metoder er lige rigtige, synes bare personligt den sidste er lidt nemmere.
Du kan godt bruge den formel du bruger, men tallene du har sat ind i den er lidt forkert.
Du kan ikke sige
a/sinA=b/sinB
da du hverken kender vinklen for A eller B, du er derfor nød til at sige:
a/sinA=c/sinC
Du kan dog også bruge formlerne for retvinklede trekanter:
a=c*sinA
b=c*sinB
Begge metoder er lige rigtige, synes bare personligt den sidste er lidt nemmere.
Skriv et svar til: opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
