Matematik

simpel ligning

30. april 2006 af ylle1 (Slettet)
Er der evt. et begavet menneske, der skulle have lyst til at hjælpe en "sproglig" med en den her fætter: 3(x+4)= x+8

på forhånd takker...

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2006 af dnadan (Slettet)

hmmm har du et bud selv?
men start med at gange parantesen ud..

Svar #2
30. april 2006 af ylle1 (Slettet)

altså 3x+4 = x+8?

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2006 af dnadan (Slettet)

alle led i parantesen skal ganges med 3 derfor:
3(x+4)=3x+12
dermed har du nu dette:
3x+12=x+8
prøv nu at komme med dit forslag:)

Svar #4
30. april 2006 af ylle1 (Slettet)

okay hehe.. tror godt jeg kan herfra.. tak for hjælpen...!;-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. april 2006 af dnadan (Slettet)

så lidt:)

Skriv et svar til: simpel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.