Kemi
maj 2002 opg 3
08. maj 2006 af
bobbie (Slettet)
Hey! har brug for hjælp til opg. 3 i dette sæt:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/2002-10-1.pdf
a) Har jeg fået til:
4H+ + Cu + 2NO3- -> Cu2+ + 2NO2 + 2H2O
2H+ + Ag + NO3- -> Ag+ + NO2 + H2O
b) her er jeg lidt usikker:
e=0,80 - (0,0592/1) * log(1/0,1) = 0,74V
c) Aner det ikk... noget der kan hjælpe?
d) Her har jeg fået delta H til -143,33 og delta G til -142,17
Så burde reaktionen da ku forløbe ikk??
e) Igen ingen ide!
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/2002-10-1.pdf
a) Har jeg fået til:
4H+ + Cu + 2NO3- -> Cu2+ + 2NO2 + 2H2O
2H+ + Ag + NO3- -> Ag+ + NO2 + H2O
b) her er jeg lidt usikker:
e=0,80 - (0,0592/1) * log(1/0,1) = 0,74V
c) Aner det ikk... noget der kan hjælpe?
d) Her har jeg fået delta H til -143,33 og delta G til -142,17
Så burde reaktionen da ku forløbe ikk??
e) Igen ingen ide!
Skriv et svar til: maj 2002 opg 3
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
