Tysk

Rettelse mgt HURTIG! :)

08. maj 2006 af Lisa02 (Slettet)
Hej, det er en meget hurtig hjælp jeg skal bruge.

Der er en sætning som jeg ikke rigtig kan finde ud af at oversætte, den bliver helt HULTER TIL BULTER..

"Die Südschwarzwaldloipe führt ja bis an die Schweizer Grenze!"
Til dansk:
"I Sydsorskovløjpen føre ja indtil Schweiz i går"

Og så har jeg et par andre spg.
Hvad betyder SCHNELLER? (har slået det op i ordbogen, men kunne ikke finde det)

Sætningen lyder således:
"Am dritten Tag fühlte ich mich schon ganz fit und bin schneller gelaufen."
Til dansk:
"Den tredje dag følte jeg mig allerede i god form og var SCHNELLER løbe."

"Wir konnten die Vogesen in Frankreich und die Alpen in der Schweiz sehen"
"Vi kunne Vogeserne i Frankrig og i Alperne i kunne se Schweiz."

"Wir haben uns verlaufen"
"Vi har os løbet"

- Tak :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2006 af martinrv (Slettet)

Sydsortskovsløjpen fører jo til den schweiziske grænse.

schneller: hurtigere (kommer af schnell: hurtig)

Vi kunne se Vogeserne i Frankrig og Alperne i Schweiz.

Vi har forløbet os (at forløbe sig: at blive hidsig)

Håber det er svar nok

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2006 af P.1 (Slettet)

nej ik at blive hidsig...ikke at kunne finde vej...

Schneller: kommer fra schnell= hurtig

schnell, schneller, am schnellsten

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2006 af martinrv (Slettet)

Det her er hvad, der står i politikens retskrivnings- og betydningsordbog

forløbe
bøjes: forløber, forløb, forløbet
deles: for-lø-be
1. = (om tid) gå, eks.: nogle år var forløbet
2. = forme sig, eks.: mødet forløb godt
3. forløbe sig = blive hidsig

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. maj 2006 af P.1 (Slettet)

jo jo, men ikke i denne sammenhæng!!

her kunne de ik finde vej!

Svar #5
08. maj 2006 af Lisa02 (Slettet)

Mange tak til jer begge.
Det er altid dejligt med en smule hjælp :-)

Skriv et svar til: Rettelse mgt HURTIG! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.