Matematik

opgave 1.071 UDEN hjælpemidler..

12. maj 2006 af Maria89006 (Slettet)
Hej..
Har en mat. aflevering for. Og em af opgaverne lyder således:
Løs ligningen 1/x + 1/3 = 5/6

Er der nogle som kan hjælpe mig med at løse den, eller bar hjælpe mig lidt med at komme i gang med den. For kan ikke huske hvordan man gør, da jeg har haft om det for over ½ år siden :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2006 af shaagerup (Slettet)

1/x + 1/3 = 5/6
<=>
1/x = 5/6 - 1/3
<=>
1/x = 1/2
<=>
x = 2

Svar #2
12. maj 2006 af Maria89006 (Slettet)

Ok.. Nu husker jeg..
Mange tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2008 af Justagirl (Slettet)

hvorfor bliver x = 2

Skriv et svar til: opgave 1.071 UDEN hjælpemidler..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.