Matematik
kig ind....tager kun 2min.
14. maj 2006 af
Jelly (Slettet)
Vi har punkterne A(1,0), B(5,4) og C(9,0)som går gennem en cirkel med centrum O(5,0) og radius 4
Jeg skal så gør rede for, at cirkelbuen, der starter i A, går gennem B og ender i C, er graf for en funktion f med forskriften f(x) = sqrt(-9+10x-x^2)
Mit bud:
(x-5)^2 + y^2 = 4^2 <=> plus/minus sqrt(-9+10x-x^2).
da punkterne A, B og C har positiv fortegn skal man også kun bruge positiv fortegn foran roden.
Er det fint eller hvordan redegør man det?
På forhånd tak!
Jeg skal så gør rede for, at cirkelbuen, der starter i A, går gennem B og ender i C, er graf for en funktion f med forskriften f(x) = sqrt(-9+10x-x^2)
Mit bud:
(x-5)^2 + y^2 = 4^2 <=> plus/minus sqrt(-9+10x-x^2).
da punkterne A, B og C har positiv fortegn skal man også kun bruge positiv fortegn foran roden.
Er det fint eller hvordan redegør man det?
På forhånd tak!
Skriv et svar til: kig ind....tager kun 2min.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
