Matematik
løs ligning
15. maj 2006 af
rastha (Slettet)
(3x+4)/(x*(x-2)=(5/(x-2))-2/x
Er der ikk lige nogen der vil hjælpe mig med at løse den.? jeg får det til en andengradsligning,, men tror ikk det passer..
plz help?
Er der ikk lige nogen der vil hjælpe mig med at løse den.? jeg får det til en andengradsligning,, men tror ikk det passer..
plz help?
Svar #2
15. maj 2006 af dnadan (Slettet)
kom med dit bud på en løsning først, så skal vi nok se på det:)
Svar #3
15. maj 2006 af rastha (Slettet)
okay:) har gjort det sådan:
G= R\\{0,2}
(3x+4)/(3(x-2)=(3*5)/3*(x-2)-(3*2)/3*(x-2)
er det indtil videre rigtigt?
G= R\\{0,2}
(3x+4)/(3(x-2)=(3*5)/3*(x-2)-(3*2)/3*(x-2)
er det indtil videre rigtigt?
Svar #4
15. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)
Jeg forstår ikke det, du har gjort? Skriv nogle kommentarer til dine manglende mellemregninger.
Skriv et svar til: løs ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
