Matematik
Opgave u. hjælpemidler
16. maj 2006 af
Zir (Slettet)
HEy!
Sidder med følgende:
vektor,v,= (1,0,2) og punktet A(3,1,,-2)
- Bestem koordinatsættet til de punkter B, der er bestemt ved, at vektor AB er parallel med vektor v og |AB|=3|v|
Hvordan løser jeg den?
TAK!
Sidder med følgende:
vektor,v,= (1,0,2) og punktet A(3,1,,-2)
- Bestem koordinatsættet til de punkter B, der er bestemt ved, at vektor AB er parallel med vektor v og |AB|=3|v|
Hvordan løser jeg den?
TAK!
Svar #1
16. maj 2006 af Arthur Dent (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=180224
Kunne ikke have formuleret det bedre selv ;).
Kunne ikke have formuleret det bedre selv ;).
Skriv et svar til: Opgave u. hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
