Matematik
Logaritmefunktion og Lineære funktioner.
17. maj 2006 af
Mahinth (Slettet)
HEj.. jeg har fået stillet to opgaver, som jeg rent faktisk slet ikke forstår.. så tænkte på om i kunne hjælpe mig lidt her..
opgaverne lyder således:
Indfør titalslogaritmefunktionen og vis nogle af dens egenskaber.
Gør rede for nogle anvendelser af logaritmefunktioner..
og
Gør rede for nogle vigtige egenskaber ved den proportionale og den lineære sammenhæng y = k∙x, henholdsvis y = ax+b.
Du skal bl.a. forklare hvordan a og b i liniens ligning kan bestemmes.
håber i kan hjælpe :S
opgaverne lyder således:
Indfør titalslogaritmefunktionen og vis nogle af dens egenskaber.
Gør rede for nogle anvendelser af logaritmefunktioner..
og
Gør rede for nogle vigtige egenskaber ved den proportionale og den lineære sammenhæng y = k∙x, henholdsvis y = ax+b.
Du skal bl.a. forklare hvordan a og b i liniens ligning kan bestemmes.
håber i kan hjælpe :S
Skriv et svar til: Logaritmefunktion og Lineære funktioner.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
