Matematik
Funktion
17. maj 2006 af
mr.man (Slettet)
Hvordan tegner jeg en graf (i hånden) for f?
f(x)=x^2-4 x[-3;2]
Den skal helst være uden brug af lommeregner...
/Tak/
f(x)=x^2-4 x[-3;2]
Den skal helst være uden brug af lommeregner...
/Tak/
Svar #2
17. maj 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)
Der er flere måder. Beregn f.eks. støttepunkter (sileben). Og/eller beregn nulpkt/toppkt.
Svar #3
17. maj 2006 af mr.man (Slettet)
Hvis jeg vælger at lave sildeben skal jeg selvfølgelig sætte x'erne fra -3 til 2, men hvordan finder jeg y'erne??
Jeg er ny i området...
Jeg er ny i området...
Svar #6
17. maj 2006 af Deschain (Slettet)
#4
Du finder dine y værdier ved at indsætte x i din ligning.
Fx
x=-1
f(-1)=(-1)^2-4=1-4=-3
Du finder dine y værdier ved at indsætte x i din ligning.
Fx
x=-1
f(-1)=(-1)^2-4=1-4=-3
Skriv et svar til: Funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
