Matematik

Resultater, skr., 1-årigt A-niveau

18. maj 2006 af stud.jur ? (Slettet)
Hej, til alle jer der også var op i skr. mat og som har mat. på 1-årigt A-niveau (standardforsøg), lad os sammenligne resultater!

Opgave 1:
a) 30
b) t = -4 V t = 3
c) Alfa er tangentplan til K.
d) f(x) er løsning til diff.ligningen.
e) A(M) = 172
f) k = 1/3 V k = 11

Opgave 2:
Vektor_projektion = (-7/5, 1/5)
Arealet af parallelogrammet = 98
s = -5, t = 2

Opgave 3:
Plan: 6x + 4y + 3z – 12 = 0
Vinkel_A = 75,64
Areal_trekant = sqrt(61)
D = (5/3, 1/2, 0)

Opgave 4:
5000-5000*e^(-0,2*t)
Grænseværdi = 5000 = det maksimale areal olien kan antage
Olien fylder 1 m^2 = 42,6 timer
NB, de 42,6 timer er forkerte fordi mit A(0) = A(uendelig) i stedet for A(0) = A(24)

Opgave 5:
A(M) = 2*sqrt(6)
V(M) = 9 * pi

Opgave 6b:
Væksthastighed = 135*10^4 kg/år
t=1 => y = 21.099.312, 77 kg
t = 15,25 år når y’’=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

Havde vist ikke helt samme opgavesæt som dig.

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2006 af Livtebelle (Slettet)

Øv - mine svar ligner vist ikke så meget dine:S

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2006 af Mads123 (Slettet)

Godt nok havde jeg 3-årige A niveau, men i opgave 3 fik jeg vinkelen til 67 grader :S

Og hvorfor er 42 timer forkert i opgave 4. Det får jeg nemlig også selv :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2006 af Mads123 (Slettet)

Hmm tror jeg har gjort noget fokert i opgave 3. Brugte a*b=|a|*|b|*cos(v).

Svar #5
18. maj 2006 af stud.jur ? (Slettet)

http://www.admissions.ox.ac.uk/interviews/tests/Math.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. maj 2006 af Jeppedyret (Slettet)

hmm.. tror også du har et par fejl(håber jeg for ellers har jeg)
opg. 2 projektionen: har jeg (-2/5,1/5)


og håber du har mange fejl i 6b :P for ellers har jeg :O
t= 1 => 3*10^7 har jeg skrevet
og væksthastigheden var størst ved 1,5 år :O? håber jeg hæ hæ...

Svar #7
18. maj 2006 af stud.jur ? (Slettet)

Ja, i opg. skal det være -2/5, det har jeg heldigvis også skrevet i min opg. (har af underlige grunde dog skrevet noget andet herinde)...

Og jeg er bange for at du har lavet 6b'eren forkert (1,5 år ?!?!?!?!?!) uden at jeg er sikker på, at min egen er rigtig.

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. maj 2006 af Umulius (Slettet)

:(

Jeg har nogle fuldstændig andre tal

:(

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. maj 2006 af nigger (Slettet)

Øhhh. Opgave 4 var en differentialligning hvor man skulle finde tangent, forskrift og def.mængde. Opgave 6b handlede om olie osv. Eller har vi forskellige opgavesæt? Troede det var ens hele landet over, men håber egentlig lidt vi har forskellige sæt, da jeg ikke rigtig kan genkende så mange af dine resultater...

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. maj 2006 af Jeppedyret (Slettet)

Det her er det der hedder "standard forsøg"

så dit kan sagtens være rigtigt :)

Brugbart svar (0)

Svar #11
18. maj 2006 af xyz (Slettet)

jeg tror jeg skrev 11 pi... eller var det 9.. det kan jeg ikke huske, men ellers ligner mine resultater meget indlæg 0's resultater... af det jeg kan huske...

Brugbart svar (0)

Svar #12
18. maj 2006 af AbCdE.. (Slettet)

kunne I finde ud af den sidste opgave i den uden hjælpemidler?
jeg vidste bare ik hva jeg sku gøre..Jeg sagde bare noget lort..regnede den ud som en 2.gradsligning, og satte rødderne ind....
total shit
hvorn sku man gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #13
18. maj 2006 af Umulius (Slettet)

har ikke fået opgavesættet med hjem, men er der nogen som har mulighed for at scanne det ind og ligge det her på siden?
Jeg kunne godt tænke mig at kigge på det igen...

Brugbart svar (0)

Svar #14
18. maj 2006 af Raphson (Slettet)

det er blevet lagt op på UVM's hjemmeside

Brugbart svar (0)

Svar #15
18. maj 2006 af hopper (Slettet)

http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer06gammel.htm?menuid=150560

Brugbart svar (0)

Svar #16
18. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

Hmm.. Det rigtige svar i opgave 5 er 9Pi. Det har jeg fundet ud af ved gennemtjek. Fuck

Brugbart svar (0)

Svar #17
18. maj 2006 af xyz (Slettet)

jeg kan bare ikke huske det.. håber også jeg har skrevet 9pi:)

Brugbart svar (0)

Svar #18
18. maj 2006 af Raphson (Slettet)

Ja, det er rumfanget - arealet har jeg fået til (1/3)*6^(3/2) = 2*sqrt(6), og det samme får jeg også ved gennemtjek

Brugbart svar (0)

Svar #19
18. maj 2006 af mils (Slettet)

I opgave f, sidste opgave i opgave 1, skulle du finde stamfunktionen til f(x), alså F(x)+k.For at bestemme de steder, hvor y=2 tangerer F(x)dvs.hældningen er 0, sætter du F'(x)=f(x) lige med 0.Så får du x=3 og x=-1. Funktionsværdien for disse x-værdier er 2. Du kan nu bestemme konstanten i stamfunktionerne ud fra hhv. (3,2) og (-1,2).

Brugbart svar (0)

Svar #20
18. maj 2006 af dallos (Slettet)

Den du har skrevet som opg 4 er altså opg 6b jeg er ret så sikker Den med olieudslippet

Forrige 1 2 Næste

Der er 26 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.