Matematik
Matematik
18. maj 2006 af
volcom1
Nogen der lige hurtigt kan komme med et hint til denne brøk som skal forkortes:
(5x^2-5)/(x^2+6x-7)
er gået lidt død
(5x^2-5)/(x^2+6x-7)
er gået lidt død
Svar #3
18. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)
Tjek linket
I nævneren finder du rødderne og bruger at bruger du at:
f(x)= ax^2 + bx + c
kan opløses i faktorerne
f(x) = a(x-r)(x-r)
hvor r er rødderne
I nævneren finder du rødderne og bruger at bruger du at:
f(x)= ax^2 + bx + c
kan opløses i faktorerne
f(x) = a(x-r)(x-r)
hvor r er rødderne
Svar #4
18. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)
Tjek linket
I nævneren finder du rødderne og bruger at bruger du at:
f(x)= ax^2 + bx + c
kan opløses i faktorerne
f(x) = a(x-r)(x-r)
hvor r er rødderne
I nævneren finder du rødderne og bruger at bruger du at:
f(x)= ax^2 + bx + c
kan opløses i faktorerne
f(x) = a(x-r)(x-r)
hvor r er rødderne
Svar #5
18. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)
Tjek linket
I nævneren finder du rødderne og bruger at bruger du at:
f(x)= ax^2 + bx + c
kan opløses i faktorerne
f(x) = a(x-r)(x-r)
hvor r er rødderne
I nævneren finder du rødderne og bruger at bruger du at:
f(x)= ax^2 + bx + c
kan opløses i faktorerne
f(x) = a(x-r)(x-r)
hvor r er rødderne
Skriv et svar til: Matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
