Matematik

Uden hjælpemidler

18. maj 2006 af Mars Volta (Slettet)
Hej igen,

Er lige stødt på et bette problem:

f er løsning til:
y'=y+1

I punktet P(x0,f(x0)) har grafen for f tangent givet ved:
y=3x+5

jeg skal bestemme koordinatsættet til P.

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2006 af Mads123 (Slettet)

y' skal være y'=3

Derfor har du

2=3*x+5 isolere x. Y er 2.

Svar #2
18. maj 2006 af Mars Volta (Slettet)

Ok så har jeg gjort det rigtig. synes bare den virkede usandsynlig nem :)

Svar #3
18. maj 2006 af Mars Volta (Slettet)

Nu vi har en tråd igang, så vil jeg også lige høre om opgave 10 i http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/syge05/UD0588.pdf

A2 er bestemt.

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2006 af CziX (Slettet)

#3 sidste spørgsmål eller hvad?

Svar #5
18. maj 2006 af Mars Volta (Slettet)

Ja i opg.10

Jeg har gjort:

A2=0,5. 3*A2=1,5.

Sætter Ak=1,5 og isolere k til k=2. Ved ik om det er korrekt...

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. maj 2006 af Duffy

#0:

f(x) = 3e^(x+1) - 1

(x,y) = (-1,2)



Duffy

Skriv et svar til: Uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.