Matematik

3-årigt A-niveau uden hjælpemidler

19. maj 2006 af tina000 (Slettet)
Hej

Hvordan gik det til eksamen i mat i dag uden hjælpemidler?

Hva fik i af resultater?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2006 af LasseL (Slettet)

Gik fint, fik en masse resultater, nogen du bestemte du søger? Kan ikk skrive dem alle ind.

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2006 af PetJ (Slettet)

hva fik i i opgave 5, hvor man skulle bestemme en ligning for tangenten og bestemme afstanden imellem a og b?

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2006 af LasseL (Slettet)

En ligning der hed y=-x+4, og afstanden sqrt(32)

Men det er helt sikket forkert, har tjekket.

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. maj 2006 af CziX (Slettet)

Ja, nu skal du høre:

1) y = -2/3+3
2) (x,y,z) = (5,1,2)+t(1,-2,2)
(8,-5,8)
3) 2/ab
4) f(x) = (2/3)*3^x
5) y = -½x+2
|AB| = sqrt(20)
6) C(-1,2,0) r=5
-4x-3y-27=0
7) A = 3,6 (lavede selv denne forkert)
8) 2*ln(10)
9) Dm(f) = ]sqrt(6),oo[
x = 4
10)|AC| = 5
|BE| = 12/5
11)a=+-sqrt(3) (fandt ud af denne da jeg kom ud af lokalet)

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. maj 2006 af Deschain (Slettet)

Fik følgende resultater:

1)
m: 2x+3y-9=0

2)
l: (x,y,z)=(5,1,2)+t(1,-2,2), tER
P(8,-5,8)

3)
2/(ab)

4)
f(x)=(2/3)*3^x

5)
e-(1/2)

6)
y=8x-4

7)
C(-1,2,0)
r=5
4x+3y-27=0

8)
(0,0)
(5,0)
(-3,0)
t={-1;(5/3)}

9)
Dm(f)=R\\[-sqrt(6);sqrt(6)]
x=±4

10)
|AC|=5
|BE|=12/5

11)
±3

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

#2

Hvaa.. har vi ikke haft samme opgaver? Opgave 5 har da noget med et bestemt integrale at gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. maj 2006 af Deschain (Slettet)

hmm hvad sker der lige her... Den opgave 5 vi fik i dag gik ud på at beregne S(e^x+x)dx med grænserne 0 og 1.

Brugbart svar (0)

Svar #8
19. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#6
Ja præcis!! pyha troede lige det var mig der var heelt galt på den:S

Brugbart svar (0)

Svar #9
19. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

#8

Ja jeg blev også lige helt bange!

Brugbart svar (0)

Svar #10
19. maj 2006 af CziX (Slettet)

#6

Sad og kløede mig i nakken, da jeg så deres resultat. Vi havde følgende opgave:
f(x) = 2*x^-1
Bestem en ligning for tangenten t til grafen og f i punktet P(2,f(2))
Tangenten t skærer førsteaksen i punktet A og andenaksen i punktet B.
Bestem, afstanden mellem punkterne A og B

Brugbart svar (0)

Svar #11
19. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#10
Det er altså virkelig underligt hvis vi ikke har fået samme prøve.. Vi er enige om at du også går i 3g og har mat på A+ ikk?

Brugbart svar (0)

Svar #12
19. maj 2006 af CziX (Slettet)

Mig bekendt skulle opgavesættene være ens, eller er der lavet to udgaver? Det kunne godt se sådan ud!

Brugbart svar (0)

Svar #13
19. maj 2006 af CziX (Slettet)

Jo jo, jeg er på 3-årig højniveau i matematik. Var oppe i dag her kl. 9

Brugbart svar (0)

Svar #14
19. maj 2006 af jgthb (Slettet)

Mærkeligt

Men angående dine svar hmmm så er jeg enig i alt undtagen opg 11. Der får jeg +-sqrt(3) ligesom Czix

Brugbart svar (0)

Svar #15
19. maj 2006 af Mars Volta (Slettet)

Jeg går i 3g Ma+ og jeg fik den opgave CziX beskriver. Vi skulle IKKE bestemme noget integrale...

Lyder dælme underligt hvis vi ik har fået samme opgavesæt???

Brugbart svar (0)

Svar #16
19. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#13
tjah så kan det jo ikke være det der er forklaringen.. Men måske har de lavet to sæt som du selv siger - kan bare ikke se formålet med det da alle jo er oppe samtidig. Måske allan sim eller andre kan komme med en forklaring??

Brugbart svar (0)

Svar #17
19. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#14
Hov ja.. Der skulle også have stået ±sqrt(3) og det er også det resultat jeg har anført i opgaven idag:)

Brugbart svar (0)

Svar #18
19. maj 2006 af Y.vs.J (Slettet)

Hvordan regnede i opgave 11?

Brugbart svar (0)

Svar #19
19. maj 2006 af Deschain (Slettet)

Løste den ved at bruge afstandsformlen fra punkt til linie, da man vidste at afstanden skulle være 1.

Brugbart svar (0)

Svar #20
19. maj 2006 af NinaR (Slettet)


Der HAR været 2 forskellige opgavesæt...Var selv op i den til standardforsøg (fordi jeg er forsøgsklasse), og så er der den "normale".

Forrige 1 2 Næste

Der er 32 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.