Tysk
lille tysk plz. til i morn
22. maj 2006 af
bllcrp88 (Slettet)
Håber der er nogle der vil kigge på det, har skrevet det danske tekst, og mit bud til oversættelsen.. mange tak ..
synes du, at filmen var god eller dårlig (= har du fundet filmen...) ? den var ganske god, fordi skuespillerne var gode, men handlingen var kedelig. Den bedste rolle spillede james mason. Han var simpelthen den mest professionelle. - Hvorfor er de nye biler så dyre? Fordi den danske stat tjener store summer, når du køber en ny bil. - Få tyske statsmænd er så kendte som willy Brandt. Han har udført et betydningsfuldt arbejde for den europæiske afspænding. Den nuværende kansler er en jernhård økonom. - Hvor kan man købe ægte cigarer? spurgte den gamle herrer fortvivlet. Disse hollandske cigarer er udmærkede, svarede købmanden. Ak nej, de smager ikke som dengang, da jeg var ung... - Hver uge modtager vi mange kulørte tryksager. Ærgerligt, at godt går til spilde. VI ved, at vi har en begrænset mængde træer.
Hendes store problem er manden: i begyndelsen var han altid meget venlig, men nu er den glade tid desværre forbi; mange aftener tilbringer han på forskellige værthuse (in+D), og når han kommer hjem, er han sjældent (i) godt humør (G). De små børn må hun altid selv hente.
tysk:
Findst du, dass der Film gut oder schlecht war ( = hast du den Film gefunden ...)? Es war ganz gut, weil die Schauspieler gutten waren, aber die Handlung landweilig war. James Mason hatte die beste Rollen gespielt. Er war einfach das meiste professionelle. – Warum die neues Auto so teuer sind? Weil der dänische Staat große Summe verdient, wenn du ein neue Auto kaufst. Wenige deutsche Staatsmann sind so bekannt wie Willy Brandt. Er hat eine bedeutende Arbeit ausgeführt für die europäische Entspannung. Der jetzige Kanzler ist ein eisern ôkonom. – Wo kann man echte Zigarren kaufen? fragte der alte Herr verzweifelt. Diese niederländische Zigarren sind ausgezeichnet, antwortete der Kaufmann. Ach nein, Sie schmecken nicht wie damals, als ich jung war … - Jede Woche erhalten wir viele bunte Drucksache. Ârgerlich, dass gutes Papier verloren geht. Wir wissen, das wir eine begrenzte Menge Bäume haben.
Ihres großes Probleme ist der Mann: Am Anfang war er immer sehr freundlich, aber jetzt ist die frohe Zeit leider vorbei. ........ ......... ...... ..... und wenn er zu Hause kommt, ist er selten in guter Laune.
synes du, at filmen var god eller dårlig (= har du fundet filmen...) ? den var ganske god, fordi skuespillerne var gode, men handlingen var kedelig. Den bedste rolle spillede james mason. Han var simpelthen den mest professionelle. - Hvorfor er de nye biler så dyre? Fordi den danske stat tjener store summer, når du køber en ny bil. - Få tyske statsmænd er så kendte som willy Brandt. Han har udført et betydningsfuldt arbejde for den europæiske afspænding. Den nuværende kansler er en jernhård økonom. - Hvor kan man købe ægte cigarer? spurgte den gamle herrer fortvivlet. Disse hollandske cigarer er udmærkede, svarede købmanden. Ak nej, de smager ikke som dengang, da jeg var ung... - Hver uge modtager vi mange kulørte tryksager. Ærgerligt, at godt går til spilde. VI ved, at vi har en begrænset mængde træer.
Hendes store problem er manden: i begyndelsen var han altid meget venlig, men nu er den glade tid desværre forbi; mange aftener tilbringer han på forskellige værthuse (in+D), og når han kommer hjem, er han sjældent (i) godt humør (G). De små børn må hun altid selv hente.
tysk:
Findst du, dass der Film gut oder schlecht war ( = hast du den Film gefunden ...)? Es war ganz gut, weil die Schauspieler gutten waren, aber die Handlung landweilig war. James Mason hatte die beste Rollen gespielt. Er war einfach das meiste professionelle. – Warum die neues Auto so teuer sind? Weil der dänische Staat große Summe verdient, wenn du ein neue Auto kaufst. Wenige deutsche Staatsmann sind so bekannt wie Willy Brandt. Er hat eine bedeutende Arbeit ausgeführt für die europäische Entspannung. Der jetzige Kanzler ist ein eisern ôkonom. – Wo kann man echte Zigarren kaufen? fragte der alte Herr verzweifelt. Diese niederländische Zigarren sind ausgezeichnet, antwortete der Kaufmann. Ach nein, Sie schmecken nicht wie damals, als ich jung war … - Jede Woche erhalten wir viele bunte Drucksache. Ârgerlich, dass gutes Papier verloren geht. Wir wissen, das wir eine begrenzte Menge Bäume haben.
Ihres großes Probleme ist der Mann: Am Anfang war er immer sehr freundlich, aber jetzt ist die frohe Zeit leider vorbei. ........ ......... ...... ..... und wenn er zu Hause kommt, ist er selten in guter Laune.
Svar #3
23. maj 2006 af Allie (Slettet)
"weil die Schauspieler gutten waren, aber die Handlung landweilig"
gutten= gut
landweilig = langweilig
gutten= gut
landweilig = langweilig
Svar #4
23. maj 2006 af danielruhmann (Slettet)
Jeg tager den i morgen, hvis det er ok? Eller er det for sent?
Svar #5
24. maj 2006 af danielruhmann (Slettet)
Her:
Findest du, dass der Film gut oder schlecht war ( = hast du den Film gefunden ...)? Er war ganz gut, weil die Schauspieler gut waren, die Handlung war aber langweilig. James Mason spielte die beste Rolle. Er war einfach der meist professionelle.
– Warum sind die neuen Autos so teuer? Weil der dänische Staat große Geldsummen verdient, wenn du ein neues Auto kaufst.
Wenige deutsche Staatsmänner sind so bekannt/berühmt wie Willy Brandt. Er hat für die europäische Entspannung/Entkrampfung eine bedeutende Arbeit ausgeführt. Der jetzige Kanzler ist ein knallharter Wirtschaftswissenschaftler.
– Wo könne man echte Zigarren kaufen? fragte der alte Herr verzweifelt. Diese niederländischen Zigarren seien ausgezeichnet, antwortete der Kaufmann. Ach nein, sie schmecken nicht wie damals, als ich jung war …
- Jede Woche erhalten wir viele bunte Drucksache. Ärgerlich, dass gute Papiere verloren geht. Wir wissen, dass wir eine begrenzte Menge von Bäumen haben.
Ihr großes Problem ist der Mann: Am Anfang war er immer sehr freundlich, aber jetzt ist die frohe Zeit leider vorbei. Viele Abende verbringt er in verschiedenen Kneipen, und wenn er zu Hause kommt, ist er selten bei guter Laune. Die kleinen Kinder soll sie immer selbst holen.
sprøg, hvis der er noget, du ikke er med på.
Findest du, dass der Film gut oder schlecht war ( = hast du den Film gefunden ...)? Er war ganz gut, weil die Schauspieler gut waren, die Handlung war aber langweilig. James Mason spielte die beste Rolle. Er war einfach der meist professionelle.
– Warum sind die neuen Autos so teuer? Weil der dänische Staat große Geldsummen verdient, wenn du ein neues Auto kaufst.
Wenige deutsche Staatsmänner sind so bekannt/berühmt wie Willy Brandt. Er hat für die europäische Entspannung/Entkrampfung eine bedeutende Arbeit ausgeführt. Der jetzige Kanzler ist ein knallharter Wirtschaftswissenschaftler.
– Wo könne man echte Zigarren kaufen? fragte der alte Herr verzweifelt. Diese niederländischen Zigarren seien ausgezeichnet, antwortete der Kaufmann. Ach nein, sie schmecken nicht wie damals, als ich jung war …
- Jede Woche erhalten wir viele bunte Drucksache. Ärgerlich, dass gute Papiere verloren geht. Wir wissen, dass wir eine begrenzte Menge von Bäumen haben.
Ihr großes Problem ist der Mann: Am Anfang war er immer sehr freundlich, aber jetzt ist die frohe Zeit leider vorbei. Viele Abende verbringt er in verschiedenen Kneipen, und wenn er zu Hause kommt, ist er selten bei guter Laune. Die kleinen Kinder soll sie immer selbst holen.
sprøg, hvis der er noget, du ikke er med på.
Skriv et svar til: lille tysk plz. til i morn
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
