Matematik
Løs ligning
29. maj 2006 af
DRF1988 (Slettet)
Løs ligningen
4*sin(x) = 3 , X E (0; pi)
Er kommet frem til dette:
sin X = 3 divideret med 4 = 0.75 ---> sin -1 af (0.75) = 0.8480 ca
x = 0,8480
Er det rigtig?
4*sin(x) = 3 , X E (0; pi)
Er kommet frem til dette:
sin X = 3 divideret med 4 = 0.75 ---> sin -1 af (0.75) = 0.8480 ca
x = 0,8480
Er det rigtig?
Svar #1
29. maj 2006 af Herter (Slettet)
du kan jo kontrollere ved at sætte dit resultat ind i din ligning ;)
Svar #3
29. maj 2006 af Aubrey (Slettet)
Sørg for at tjekke om din lommeregner står på Grader i stedet for Radianer...
står den på grader giver sin-1(0,75)=48,59
står den på grader giver sin-1(0,75)=48,59
Skriv et svar til: Løs ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
