Matematik
matematiske symboler
30. maj 2006 af
neilpryde (Slettet)
Hvad betyder denne betegnelse?
Det skal lige siges at der er tale om vektorer.
{P!PoP*n=0}
!=lige streg ned
der er en vektorstreg over PoP som er betegnelsen for Po og P, der er også vektorstreg over n.
Håber folk kan hjælpe.
Det skal lige siges at der er tale om vektorer.
{P!PoP*n=0}
!=lige streg ned
der er en vektorstreg over PoP som er betegnelsen for Po og P, der er også vektorstreg over n.
Håber folk kan hjælpe.
Svar #1
30. maj 2006 af allan_sim
#0.
Det betyder helt generelt "for hvilket det gælder, at".
I dit tilfælde er der derfor tale om "mængden af punkter P, for hviket det gælder, at skalarproduktet mellem vektor PoP og vektor n er lig med 0".
Det betyder helt generelt "for hvilket det gælder, at".
I dit tilfælde er der derfor tale om "mængden af punkter P, for hviket det gælder, at skalarproduktet mellem vektor PoP og vektor n er lig med 0".
Svar #2
30. maj 2006 af kchung (Slettet)
Forresten kan du lave en lige streg på tasten ved siden af spørgsmåltegnet, ved at holde Alt Gr nede og trykke på knappe.
Alt Gr + Knap = |
;)
Alt Gr + Knap = |
;)
Skriv et svar til: matematiske symboler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
