Matematik

Funktioner

30. maj 2006 af hjskdf (Slettet)
Hej jeg skal op i matematik.. Og min lærer opgivet emne "funktioner". Men jeg kan ike rigtig forstå det..
Så jeg ville lige spørger om der var nogen der havde noter om emenet.

På forhånd tak..... :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

Funktioner kan være mange forskellige ting. Eksponential-, potens-, lineære-, logaritme-funktioner, osv. osv..

Svar #2
30. maj 2006 af hjskdf (Slettet)

jeg mener dem med x-y

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

Jeg har en smule notater. Hvis du skriver din mail, så kan jeg sende dem til dig.

Svar #4
30. maj 2006 af hjskdf (Slettet)

ligning og lineær funktion

Svar #5
30. maj 2006 af hjskdf (Slettet)


Ja tak...
Her er min e-mail.
[email protected]

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

Hmm. Det har jeg ikke nogle noter omkring. Har det hele i hovedet.
f(x)=ax+b
Forskriften kan findes ud fra f.eks. to punkter. "a" er hældningskoefficienten og "b" er skæring med y-aksen.
a= (y2-y1)/(x2-x1)
b= y2-ax2

Svar #7
30. maj 2006 af hjskdf (Slettet)

ja, bare send dem

Brugbart svar (0)

Svar #8
30. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

Jeg har ikke nogle notater omkring lineære funktioner. Har lidt omkring eksponential- og potensfunktioner. Vil du have dem?

Svar #9
30. maj 2006 af hjskdf (Slettet)

ja , og dem du har skrevet ovenover, det var lige dem jeg skulle bruge..

Svar #10
30. maj 2006 af hjskdf (Slettet)

send også eksponential- og potensfunktioner

Brugbart svar (0)

Svar #11
30. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

Jeg skal lige ha vedhæftet det, så sender jeg det.

Brugbart svar (0)

Svar #12
30. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

Hmm. Det tager laaang tid. Har du msn, så kan jeg hurtigt sende det til dig dér, hvis du altså gerne vil have det?

Svar #13
30. maj 2006 af hjskdf (Slettet)

ok,, tusind tak for hjælpen...

Brugbart svar (1)

Svar #14
30. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

Nej hov. Nu virker det.
Sender det om to min

Brugbart svar (0)

Svar #15
30. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

Så skulle det være sendt. :)

Svar #16
30. maj 2006 af hjskdf (Slettet)

tak for hjælpen...

Brugbart svar (0)

Svar #17
30. maj 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

Så lidt. Håber du kan bruge det til noget. Held og lykke.

Svar #18
30. maj 2006 af hjskdf (Slettet)

tak

Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.