Fysik
Det skrå kast - i tvivl
01. juni 2006 af
Stina05 (Slettet)
Jeg sidder med følgende :
http://peecee.dk/?id=41907
koordinaterne til partiklen der sendes afsted er givet ved:
x = (v0*cosalpha)*t+0
y = -1/2g*t^2+(v0*sinalpha)*t+0
og jeg kan så se at x og y er stamfunktioner til til hhv vx og vy på min tegning..
Hvad gælder der herom?
Jeg sidder med følgende :
http://peecee.dk/?id=41907
koordinaterne til partiklen der sendes afsted er givet ved:
x = (v0*cosalpha)*t+0
y = -1/2g*t^2+(v0*sinalpha)*t+0
og jeg kan så se at x og y er stamfunktioner til til hhv vx og vy på min tegning..
Hvad gælder der herom?
Svar #1
01. juni 2006 af vag (Slettet)
vx og vy er farten i hhv. x og y retningen.
Hvis det ikke er det du søger, tror jeg ikke jeg har forstået dit spørgsmål.
Hvis det ikke er det du søger, tror jeg ikke jeg har forstået dit spørgsmål.
Svar #2
01. juni 2006 af Stina05 (Slettet)
hmm..
Hvorfor er
x = (v0*cosalpha)*t+0
når vx = v0*cosalpha
og hvorfor er
y = -1/2g*t^2+(v0*sinalpha)*t+0
når y = -g*t+v0*sinalpha
?
Hvorfor er
x = (v0*cosalpha)*t+0
når vx = v0*cosalpha
og hvorfor er
y = -1/2g*t^2+(v0*sinalpha)*t+0
når y = -g*t+v0*sinalpha
?
Skriv et svar til: Det skrå kast - i tvivl
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
