Matematik

Mdt. matematik...

07. juni 2006 af hjskdf (Slettet)
Hey jeg skal op i matematik i morgen.. Men jeg ved ikke hvad jeg rigtig skal læse.. for jeg gerne have høje karakter...
Er der nogen der kunne give mig gode råd.. og en ting mere.. Min lærer sagt at vi også skal øve i at sige rigtige ord, altså udtale dem rigtig.. jeg ved ikke hvordan man udtaler de her ord..
-Km^2
-Km^3
-Cm^2
-Cm^3
-M^3

Jeg tror ikke der er flere...
på forhånd tak....

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2006 af sontas (Slettet)

-Km^2-kvadratkilometer
-Km^3 kubikkilometer
-Cm^2 kvadratcentimeter
-Cm^3 kubikcentimeter
-M^3 kubikmeter

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2006 af Deschain (Slettet)

hver gang der står ^2 er det noget med kvardrat fx: km^2 udtales kvardratkilometer.

hver gang der står ^3 er det noget med kubik fx: cm^3 udtales kubikcentimeter.

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juni 2006 af Draagslag (Slettet)

Km² = kvadratkilometer

Km³ = Kubikkilometer

Cm² = Kvadratcentimeter

Cm³ = Kubikcentimeter

M³ = kubikmeter

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2006 af sontas (Slettet)

#2 yes kubik = noget i ^3 og
kvadrat = noget i ^2

Svar #5
07. juni 2006 af hjskdf (Slettet)

tak for hjælpen..:)

Svar #6
07. juni 2006 af hjskdf (Slettet)

hej i nogle god råd til mdt. matematk..:)

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. juni 2006 af Deschain (Slettet)

#6
Kom ind på så mange forskellige emner du kan. Det viser, at du har en bred forståelse for matematik. Til gengæld er det dumt at rode sig ud i emner, man ikke har styr på.

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. juni 2006 af Arvin (Slettet)

Jeg var til mundtlig mat i dag. Det er ikke særlig svært, bare kom ind på forskellige emner. Arbjed f.eks. med rumfang og areal, så noget økonomi med priser og et budget, evt. nogle funktioner, procent, sandsynlighed, eller hvad der nu kan være relevant for det emne du har trukket. Det er også godt at nævn pythagoras formlen, og evt. 2. gradsligninger. Hvis du kan, så giver det gode point at forklare hvordan du kan knække en 2. gradsligning med f.eks. toppunkts formlen og formlen for skæringspunkterne på x-aksen.

Håber det var til hjælp, og held og lykke med i morgen. :)

Skriv et svar til: Mdt. matematik...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.