Matematik
Matematik....
20. januar 2004 af
Dunner (Slettet)
Hej! jeg har en opgave jeg gerne vil have rettet hurtigst muligt...
På forhånd tak!
Løs følgende: (2x-6)/(3)
Mit facit: x > eller ligmed: -78/7
På forhånd tak!
Løs følgende: (2x-6)/(3)
Mit facit: x > eller ligmed: -78/7
Svar #2
20. januar 2004 af Dunner (Slettet)
Er der ikke nogen der har et bud på om jeg har regnet rigtigt?
Svar #3
20. januar 2004 af jacob-ng (Slettet)
Jeg har regnet din opgave om kommer frem til det samme resultat som dig.
Så det tyder på, at du har regnet rigtigt - ellers kan du jo bare checke dit resultat ved at indsætte værdierne og se om det passer.
Ved at indsætte (-78/7) = x, bliver (2x-6)/3 = 3*(x+8) - ergo du har regnet rigtigt
ved at indsætte -2 = x, bliver 3*(x+8) = (-5x+26)/(2), og derfor skal x være mindre end -2, hvilket også er dit resultat
mvh
Jacob
Så det tyder på, at du har regnet rigtigt - ellers kan du jo bare checke dit resultat ved at indsætte værdierne og se om det passer.
Ved at indsætte (-78/7) = x, bliver (2x-6)/3 = 3*(x+8) - ergo du har regnet rigtigt
ved at indsætte -2 = x, bliver 3*(x+8) = (-5x+26)/(2), og derfor skal x være mindre end -2, hvilket også er dit resultat
mvh
Jacob
Skriv et svar til: Matematik....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
