Matematik

Forskel på k og c

09. juni 2006 af azm (Slettet)
Hejsa.

Står og skal til matematik mundtlig og ønsker at finde rede på hvad forskellen er mellem konstanten c og konstanten k. Samt hvad de hver betyder.

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2006 af weebee (Slettet)

Ja, det har jeg også undret mig over her under læsningen, tror at C blot er en konstant, hvor K er en Arbitrær konstant. Men ved det ikke :D

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2006 af mathon

...
k for k(onstant)

c for c(onstant)

...bruges vel lidt i flæng...

Svar #3
09. juni 2006 af azm (Slettet)

tror ikke det anvendes i flæng, har følgende teori:

k = k og c = e^k

Er dog ikke klar over hvornår jeg anvender c? k er vel efter et integrale, men ved ikke hvad det betyder?

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. juni 2006 af vag (Slettet)

e^k er jo bare et tal - en anden konstant som man så kalder c.

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. juni 2006 af baumann (Slettet)

Det kan bruges komplet i flæng. Der er dog tradition for nogle steder at bruge c = f(k), som fx i løsningen af differentialligningen N' = kN.

Som vilkårlig integrationskonstant bruges normalt k i Danmark (og Tyskland, iirc), mens at C bruges i angelsaksiske lande. Det er naturligvis komplet ligegyldigt.

Skriv et svar til: Forskel på k og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.