Matematik
Lidt matematik
10. juni 2006 af
ester (Slettet)
Hej.
Jeg har lige nogle forskellige spørgsmål vedr. matematik.
Hvilke funktioner har a og b i en potensfunktion? Ligesom at a er hældningen og b er skæring med y-aksen i en lineær funktion.
Er der nogen speciel sammenhæng mellem Kn=K*(1+r)^n og y=ba^x udover at de begge er eksponentielle funktioner?
På forhånd tak.
Ester
Jeg har lige nogle forskellige spørgsmål vedr. matematik.
Hvilke funktioner har a og b i en potensfunktion? Ligesom at a er hældningen og b er skæring med y-aksen i en lineær funktion.
Er der nogen speciel sammenhæng mellem Kn=K*(1+r)^n og y=ba^x udover at de begge er eksponentielle funktioner?
På forhånd tak.
Ester
Svar #3
10. juni 2006 af ester (Slettet)
Men... jeg forstår stadig ikke helt hvad a og b betyder. Står det også inde på siden ovenover, for så må jeg hellere tjekke det igen:)
Svar #4
10. juni 2006 af mathon
se
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=230615
indlæg #7
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=230615
indlæg #7
Svar #5
10. juni 2006 af ester (Slettet)
Undskyld... Jeg ved godt jeg spørger meget. Men jeg forstår altså ikke #7 i ovenstående - hvad er Dm, E, R osv.
Kan man ikke forklare det i sætninger?
Ester
Kan man ikke forklare det i sætninger?
Ester
Skriv et svar til: Lidt matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
