Matematik
Funktioner..
14. juni 2006 af
Anaa (Slettet)
Hej.. jeg er gået helt lost i hvordan man kan udregne dette stykke .
I Indien er befolkningstilvæksten 5% om året. Der bor lige nu 800 mio. mennesker. I Kina er befolkningstilvæksten 0,5% pr. år, og der bor 1,2 mia. Hvornår overstiger befolkningstallet i Indien befolkningstallet i Kina?
nogen venlige sjæle der gider hjælpe ?
I Indien er befolkningstilvæksten 5% om året. Der bor lige nu 800 mio. mennesker. I Kina er befolkningstilvæksten 0,5% pr. år, og der bor 1,2 mia. Hvornår overstiger befolkningstallet i Indien befolkningstallet i Kina?
nogen venlige sjæle der gider hjælpe ?
Svar #1
14. juni 2006 af Quasar (Slettet)
Der må gælde:
I(t) = 0,8*1,05^(t)
og
K(t) = 1,2*1,005^(t),
hvor I(t) er antallet af mennesker(målt i mia.) i Indien til tiden t(målt i år) og K(t) er antallet af mennesker(målt i mia.) i Kina til tiden t(målt i år). Løs nu ligningen I(t)=K(t)
I(t) = 0,8*1,05^(t)
og
K(t) = 1,2*1,005^(t),
hvor I(t) er antallet af mennesker(målt i mia.) i Indien til tiden t(målt i år) og K(t) er antallet af mennesker(målt i mia.) i Kina til tiden t(målt i år). Løs nu ligningen I(t)=K(t)
Skriv et svar til: Funktioner..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
