Matematik

Hvad betyder det når

15. juni 2006 af sdj (Slettet)
Hvad betyder det helt præcist når der står:

l={(x,y)|y=2}

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2006 af Herter (Slettet)

det betyder, tror jeg, at du har en linie der hedder l som løber igennem y=2.. dvs den er parallel med x-aksen og skærer y-aksen i 2

Svar #2
15. juni 2006 af sdj (Slettet)

Jah, det ved jeg:) Men det er faktisk mere tegnene {} og | jeg ikke ved hvad betyder og hvorfor man skriver det ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2006 af Herter (Slettet)

når man skal finde et areal skal man finde en punktmængde.. den skrives:

M={(x,y)|a

Om der er en sammenhæng aner jeg ikke :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. juni 2006 af Mitton (Slettet)

{}=mængde
|=for hvilket der gælder

l={(x,y)|y=2} kan læses som: l er mængden af punkter ((x,y)er et punkt)for hvilket der gælder at y=2.

SOm #2 skriver giver det linien y=2.

Skriv et svar til: Hvad betyder det når

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.