Matematik
Kvadratet på en toleddet størrelse
20. juni 2006 af
NV (Slettet)
Er en ligning som
(x-3)^2=5
kvadratet på en toleddet størrelse???
(x-3)^2=5
kvadratet på en toleddet størrelse???
Svar #1
20. juni 2006 af martinrv (Slettet)
Ja, idet du i parentesen har to led... Når du så tager kvadratet på parentesen (opløfter i anden) er det kvadratet på den toledede størrelse.
/martinrv
/martinrv
Svar #3
20. juni 2006 af Guruen (Slettet)
eks:
(p+q)^2 = (p+q)(p+q) = p*p + P*q + q*p + q*q = p^2+q^2+2qb
Håber det hjalp..
(p+q)^2 = (p+q)(p+q) = p*p + P*q + q*p + q*q = p^2+q^2+2qb
Håber det hjalp..
Svar #4
20. juni 2006 af NV (Slettet)
#1 og 2
Mange tak for hjælpen:) Er helt med på det..
Men er (x+(b/a))^2 så kvadratet på en toleddet sum?
Mange tak for hjælpen:) Er helt med på det..
Men er (x+(b/a))^2 så kvadratet på en toleddet sum?
Skriv et svar til: Kvadratet på en toleddet størrelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
