Matematik
Funktioner
21. august 2006 af
sølvskål (Slettet)
Har problemer med denne opgave :
Angiv difinitonsmængde og værdimængde for funktionen f:
f(x)=-x^2+3x+5
g(x)=-x^2+kx+5
og beregn k, når det oplyses, at Vm(g) =[0;uendeligt]
Angiv difinitonsmængde og værdimængde for funktionen f:
f(x)=-x^2+3x+5
g(x)=-x^2+kx+5
og beregn k, når det oplyses, at Vm(g) =[0;uendeligt]
Svar #1
21. august 2006 af Sansnom (Slettet)
Beregn toppunktet og tegn en lille skitse af grafen for f.
Mht til g, er det tilsvarende overvejelser, der skal bruges. Så igen, tænk på toppunktet.
Mht til g, er det tilsvarende overvejelser, der skal bruges. Så igen, tænk på toppunktet.
Svar #2
21. august 2006 af sølvskål (Slettet)
Altså i den første har jeg skrevet:
Dm(f) = R
men ved ikke hvordan jeg skal finde Vm(f). Vi har først lige lært om det i dag nemlig..
Dm(f) = R
men ved ikke hvordan jeg skal finde Vm(f). Vi har først lige lært om det i dag nemlig..
Svar #3
21. august 2006 af ibibib (Slettet)
Dm(f)=R er korrekt.
For at finde Vm(f) kan du jo følge forslaget i #1.
For at finde Vm(f) kan du jo følge forslaget i #1.
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
