Matematik
Differantion af x
04. februar 2004 af
O'lai (Slettet)
Hvordan differentieres 2x^2,5 ?
Er det bare 2,5*2x^1,5 ?
Er det bare 2,5*2x^1,5 ?
Svar #3
04. februar 2004 af O'lai (Slettet)
f(x) = (x^3+7)*e^x
f´(x) skal findes..
Kan det passe at jeg får en sammensat funktion hvor;
(x^3+7)´ = 3x^2 og
e^x´ = e^x ??
Og dermed får jeg 3x^2*e^x + x^3+7*e^x ??
f´(x) skal findes..
Kan det passe at jeg får en sammensat funktion hvor;
(x^3+7)´ = 3x^2 og
e^x´ = e^x ??
Og dermed får jeg 3x^2*e^x + x^3+7*e^x ??
Svar #5
04. februar 2004 af Jean
I øvrigt hedder det differentation af en funktion (ikke x - man differentierer ikke et punkt, det giver ikke mening !)...
Svar #6
04. februar 2004 af O'lai (Slettet)
hehe.. sorry, var bare fordi jeg jo havde en anden opgave først hvor det var x..
Så.. :)Ændrede jo ikk navnet på indlægget..
Så.. :)Ændrede jo ikk navnet på indlægget..
Skriv et svar til: Differantion af x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
