Matematik
Beregn længden af højden h!
04. februar 2004 af
Daniel1 (Slettet)
Hej med dig.
Her er spørgsmålet :
I en trekant ABC er |AB|=|BC|=4 og |AC|=6
Beregn længden af højden h ?
hilsen Daniel
Her er spørgsmålet :
I en trekant ABC er |AB|=|BC|=4 og |AC|=6
Beregn længden af højden h ?
hilsen Daniel
Svar #1
04. februar 2004 af Peden (Slettet)
Del trekanten op i to, så har du at den ene katete er 3 og hypotenusen er 4, dermed kan du vha. pytagoras finde den sidste katete som også er højden.
3^2 + X^2 = 4^2
<=>
X^2 = 7
<=>
X = sqrt(7)
3^2 + X^2 = 4^2
<=>
X^2 = 7
<=>
X = sqrt(7)
Svar #4
05. februar 2004 af ronni123 (Slettet)
du kan også bare bruge cosinus realatione. Men Jean har ret
Skriv et svar til: Beregn længden af højden h!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
