Matematik
Tolkning af ligning
26. august 2006 af
dixi (Slettet)
Jeg har vist rigtig svært ved at komme op i gear igen efter sommerferien, for nu er det den 2. opgave i dette sæt jeg er kørt fast i:
Udviklingen i det danske skovareal kan beskrives ved følgende matematiske model:
y = 417.000 * 1,007^x
Hvor y er skovarealet (målt i hektar) og x er antal år efter 1990.
Hvad fortæller tallene 417.000 og 1,007 om udviklingen i det danske skovareal?
Nogen der gider hjælpe?
Udviklingen i det danske skovareal kan beskrives ved følgende matematiske model:
y = 417.000 * 1,007^x
Hvor y er skovarealet (målt i hektar) og x er antal år efter 1990.
Hvad fortæller tallene 417.000 og 1,007 om udviklingen i det danske skovareal?
Nogen der gider hjælpe?
Svar #1
26. august 2006 af figaro8 (Slettet)
1,007 viser hvor meget skoven vokser pr år.. mener jeg.
Svar #2
26. august 2006 af ibibib (Slettet)
Da (1,007-1)·100=0,7% vokser skovarealet med 0,7% om året.
I 1990 var skovarealet på 417.000 hektar.
I 1990 var skovarealet på 417.000 hektar.
Skriv et svar til: Tolkning af ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
