Matematik
Hvad gør jeg forkert..
05. februar 2004 af
kinguroen (Slettet)
Skal løse integralet med nedre grænse 0 og øvregrænse 5., af den numeriske værdi
(2x-6)dx
Jeg har så sat -(2x-6) for x E [0;3]
og 2x-6 for x E [3;5]
Dernæst har jeg fundet stamfunktionerne til:
[-x^2+6x](grænser: 0-3) og
[x^2+6x](grænser: 3-5) =
(-3)^2+6*3+5^2+5*6-(3^2+6*3) = 55, men det skal give 12.9..hvad har jeg gjort forkert..
På forhånd tak!
(2x-6)dx
Jeg har så sat -(2x-6) for x E [0;3]
og 2x-6 for x E [3;5]
Dernæst har jeg fundet stamfunktionerne til:
[-x^2+6x](grænser: 0-3) og
[x^2+6x](grænser: 3-5) =
(-3)^2+6*3+5^2+5*6-(3^2+6*3) = 55, men det skal give 12.9..hvad har jeg gjort forkert..
På forhånd tak!
Skriv et svar til: Hvad gør jeg forkert..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
