Matematik

Undersøg om følgende...

29. august 2006 af ASLAK (Slettet)
Undersøg om følgende er rigtigt:

a) S(2x+3)^6 dx= ((2x+3)^7)+5 / (14)

hvad skal jeg gøre med det 6-tal???
har det eventuelt noget at gøre med sammensat funktion???

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2006 af Sansnom (Slettet)

Differentier højreside. Du skal altså _ikke_ give dig til at integrere.

Svar #2
30. august 2006 af ASLAK (Slettet)

ok.

skal jeg så bare bruge følgende formel:

(f/g)'= f'*g+f*g'

Svar #3
30. august 2006 af ASLAK (Slettet)

ved hjælp af den ovenstående funktion og sammensat funktion får jeg følgende :

= (14*(2x+3)^6)*14 - ((2x+3)^7+5)*0
/(14^2)

= (14*(2x+3)^6 *14) / (14)^2

= (14)^2 * (2x+3)^6 / (14)^2

=(2x+3)^6

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2006 af jgthb (Slettet)

#3
jeg tror, du har skrevet opgaven forkert ind i første omgang. mener du:

a) S(2x+3)^6 dx= ((2x+3)^7+5)/14

eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2006 af mathon

(f/g)'= f'*g+f*g'???

Skriv et svar til: Undersøg om følgende...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.