Matematik
Opstilling af ligning
04. september 2006 af
Hallooo (Slettet)
Hvis Brian giver Claus 150 kr., har de lige mange penge. Hvis Claus giver Brian 200 kr., har Brian dobbelt så mange penge som Claus.
Hvor mange penge har de hver for sig?
Jeg har prøvet mig frem og kommet frem til:
y-150=x+150
og
x-200=2y
Men når jeg regner videre giver det ingen mening. Håber, der er en venlig sjæl, som kan hjælpe mig. På forhånd tak. :)
Hvor mange penge har de hver for sig?
Jeg har prøvet mig frem og kommet frem til:
y-150=x+150
og
x-200=2y
Men når jeg regner videre giver det ingen mening. Håber, der er en venlig sjæl, som kan hjælpe mig. På forhånd tak. :)
Skriv et svar til: Opstilling af ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
