Matematik
Ligninger
06. september 2006 af
mads_borg (Slettet)
Løs ligningen:
(x +1)(x-1)+ 4 + 3x = x(x+4)
og meget gerne forklar hvordan man gør. kan ikk huske hvordan det skal gøres når der ikk er noget at gange ind i den ene parentes.
(x +1)(x-1)+ 4 + 3x = x(x+4)
og meget gerne forklar hvordan man gør. kan ikk huske hvordan det skal gøres når der ikk er noget at gange ind i den ene parentes.
Svar #1
06. september 2006 af HorseRider (Slettet)
(x +1)(x-1)+ 4 + 3x = x(x+4)
<=>
x^2+3+3x = x^2+3
<=>
x^2+3+3x - x^2+3 = 0
<=>
3-x <=> 3=x
<=>
x^2+3+3x = x^2+3
<=>
x^2+3+3x - x^2+3 = 0
<=>
3-x <=> 3=x
Skriv et svar til: Ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
