Tysk
lille tysk..
06. september 2006 af
17153 (Slettet)
Heii :p
Her er en tysk oversættelse jeg har lavet..den danske vasion står neden uden..du behøver ikk komme med rettelse, hvis du bar vil sætte en streg under de forkerte ord/vendiger vil jeg bliver super glad..smil..
Die Jungen an/in dem Internat planen einen Besuch bei den Mädchen nachts. Die Themen in ihrem Gespräch sind viel verschieden: Bier, Mädchen, Behinderungen, die Meinung der Leben, Gott und viel mehr. Benjamin will gern wissen, wie es fühlt die linke Hand über einen Tisch zu streichen. Janosch erzählt ihm, dass er das Leben fühlen kann. Sie heraus finden, dass man lebt, wenn man nicht über es denkt. Eigentlich versucht Benjamin mit seinen Fragen zu ausfinden, wer er ist: Ein Krüppel, ein spastisch, ein normaler Mensch... oder wie Janosch sagt: Du bis weder normal noch behindert, du bist crazy.
Drengene på kostskolen planlægger et besøg hos pigerne om natten. Temaerne i deres samtaler er meget forskellige: øl, piger, handicaps, livets mening, gud og meget mere. Benjamin vil gerne vide, hvordan det føles at stryge venstre hånd hen over et bord. Janosch fortæller ham, at han kan føle livet. De finder ud af, at man lever, når man ikke tænker over det. Egentlig forsøger Benjamin med sine spørgsmål at finde ud af, hvem han er: en krøbling, en spastiker, et normal menneske … eller som Janosch siger: Du er hverken normal eller handicappet – du er crazy.
Her er en tysk oversættelse jeg har lavet..den danske vasion står neden uden..du behøver ikk komme med rettelse, hvis du bar vil sætte en streg under de forkerte ord/vendiger vil jeg bliver super glad..smil..
Die Jungen an/in dem Internat planen einen Besuch bei den Mädchen nachts. Die Themen in ihrem Gespräch sind viel verschieden: Bier, Mädchen, Behinderungen, die Meinung der Leben, Gott und viel mehr. Benjamin will gern wissen, wie es fühlt die linke Hand über einen Tisch zu streichen. Janosch erzählt ihm, dass er das Leben fühlen kann. Sie heraus finden, dass man lebt, wenn man nicht über es denkt. Eigentlich versucht Benjamin mit seinen Fragen zu ausfinden, wer er ist: Ein Krüppel, ein spastisch, ein normaler Mensch... oder wie Janosch sagt: Du bis weder normal noch behindert, du bist crazy.
Drengene på kostskolen planlægger et besøg hos pigerne om natten. Temaerne i deres samtaler er meget forskellige: øl, piger, handicaps, livets mening, gud og meget mere. Benjamin vil gerne vide, hvordan det føles at stryge venstre hånd hen over et bord. Janosch fortæller ham, at han kan føle livet. De finder ud af, at man lever, når man ikke tænker over det. Egentlig forsøger Benjamin med sine spørgsmål at finde ud af, hvem han er: en krøbling, en spastiker, et normal menneske … eller som Janosch siger: Du er hverken normal eller handicappet – du er crazy.
Svar #1
06. september 2006 af Fingersen (Slettet)
Die Jungen i/n de/m Internat planen einen (nächtlichen) Besuch bei den Mädchen /nachts/.
Die Themen in ihre/m/(n) Gespräch(en) sind /viel/(sehr) verschieden: Bier, Mädchen, Behinderungen, die Meinung de/r/(s) Leben(s), Gott und /viel/(anderes) mehr.
Benjamin /will gern/(möchte) wissen, wie es fühlt(,) die linke Hand über einen Tisch zu streichen.
Janosch erzählt ihm, /dass/ er (könne) das Leben fühlen /kann/.
Sie /heraus/ finden (heraus), dass man lebt, wenn man nicht (dar)über /es/ denkt.
Eigentlich versucht Benjamin mit seinen Fragen /zu/ (her)aus(zu)finden, wer er ist:
Ein Krüppel, ein /spastisch/(Spastiker), ein normaler Mensch... oder wie Janosch sagt: Du bis(t) weder normal noch behindert, du bist crazy.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Die Themen in ihre/m/(n) Gespräch(en) sind /viel/(sehr) verschieden: Bier, Mädchen, Behinderungen, die Meinung de/r/(s) Leben(s), Gott und /viel/(anderes) mehr.
Benjamin /will gern/(möchte) wissen, wie es fühlt(,) die linke Hand über einen Tisch zu streichen.
Janosch erzählt ihm, /dass/ er (könne) das Leben fühlen /kann/.
Sie /heraus/ finden (heraus), dass man lebt, wenn man nicht (dar)über /es/ denkt.
Eigentlich versucht Benjamin mit seinen Fragen /zu/ (her)aus(zu)finden, wer er ist:
Ein Krüppel, ein /spastisch/(Spastiker), ein normaler Mensch... oder wie Janosch sagt: Du bis(t) weder normal noch behindert, du bist crazy.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: lille tysk..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
