Matematik

Opgaver

10. september 2006 af fersej (Slettet)
Hey alle, har nogen matematik opgaver jeg ikke kan finde ud af, håber i kan hjælpe..

(-3a-2b)2*

(√8-√5)( √8+√5)?(Det er kvadratrodstegn )

*Det er et 2-tal som står i anden.

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2006 af Sonrisa (Slettet)

skal du finde ud af hvad det giver eller?

hvad betyder &#

Svar #2
10. september 2006 af fersej (Slettet)

Ja, det skal jeg.. Tror den første giver 9a i anden+4b i anden?

I den anden skulle der have stået:

(kv.8-kv5)(kv.8+kv5)

kv=kvadratrod..

Kan det passe den anden giver -1?

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2006 af Sonrisa (Slettet)

den første får jeg til:
9a^2 - 4b^2 - 12ab

den næste:
(kv8-kv5)^2 = (kv8)^2 - (kv8)^2 = 8-5 = 3

kan det ikke passe?

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. september 2006 af Sonrisa (Slettet)

hov vent.. læste den forkert


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. september 2006 af ibibib (Slettet)

Du skal benytte kvadratsætningerne:

(-3a-2b)² = 9a²+4b²+12ab

(kv.8-kv5)(kv.8+kv5) = 8-5 = 3.

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. september 2006 af Sonrisa (Slettet)

min lomme renger siger at 2'ern giver 3

Svar #7
10. september 2006 af fersej (Slettet)

Jeg takker og bukker:)

Kunne faktisk godt bruge noget mere hjælp:

Udregnes ved hjælp af kvadratsætninger:

(3a)²- 16b²

16x²+9y²-24xy

:D

Svar #8
10. september 2006 af fersej (Slettet)

Ingen?

Skriv et svar til: Opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.