Matematik
ligning: 2x-x*1,02^x=0
10. september 2006 af
Kvika (Slettet)
Jeg mangler lidt hjælp til, hvordan jeg i hånden, kan løse denne ligning.
2x-x*1,02^x=0
/Kvika
2x-x*1,02^x=0
/Kvika
Svar #1
10. september 2006 af ibibib (Slettet)
Start med at sætte x udenfor en parentes. Benyt derefter nul-reglen.
Skriv et svar til: ligning: 2x-x*1,02^x=0
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
