Matematik
hælp til opgave
11. september 2006 af
Chokolade-expert (Slettet)
hey! har lige fået et par opgaver for. håber der er nogen der kan hjælp mig med at finde ud af dem!
funktionen g(lille t) er bestemt ved:
g(t)(x) = tx^2-2tx-3 og x tilhører R
-Jeg skal så vise at der findes et punkt på graferne, for alle g(t) funktionerne.
-Jeg skal tegne punktmængden i et koordinat system.
-og jeg skal bestemme t sådan at grafen g(t) har toppunkt i (1,-1)
hjælp: (x,y)er toppunkt fot g(t) t er ikke 0
funktionen g(lille t) er bestemt ved:
g(t)(x) = tx^2-2tx-3 og x tilhører R
-Jeg skal så vise at der findes et punkt på graferne, for alle g(t) funktionerne.
-Jeg skal tegne punktmængden i et koordinat system.
-og jeg skal bestemme t sådan at grafen g(t) har toppunkt i (1,-1)
hjælp: (x,y)er toppunkt fot g(t) t er ikke 0
Svar #1
11. september 2006 af ibibib (Slettet)
- Beregn g_t(0).
- ?
- Beregn g_t(1) = t-2t-3 og løs ligningen g_t(1) = -1
- ?
- Beregn g_t(1) = t-2t-3 og løs ligningen g_t(1) = -1
Svar #2
14. september 2006 af Chokolade-expert (Slettet)
ok så jeg gør sådan:
g_t(0) = t^2-2t-3
g_t(2) 0 t2^2-2t2-3 = g_t(2)= t4-4t-3
g_t(1) = t1^2-2t1-3 = g_t(1)= t-2t-3 = g_t(1) = -1
hmmm nogen fejl?
g_t(0) = t^2-2t-3
g_t(2) 0 t2^2-2t2-3 = g_t(2)= t4-4t-3
g_t(1) = t1^2-2t1-3 = g_t(1)= t-2t-3 = g_t(1) = -1
hmmm nogen fejl?
Svar #3
14. september 2006 af Chokolade-expert (Slettet)
eller hvis nogen kan forklare mig det med punktmængderne???
Skriv et svar til: hælp til opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
