Matematik
Rettelse?
12. september 2006 af
Sannaen (Slettet)
1. Udtryk som decimal:
a)8% =o,o8 b)18% =0.18 c)65% = 0.65
2. Procent:
a) 3/8 = 37,5% b)79/100 =79%
c) 56/118=47,5%
3. 27,3% af 1496 = 408,408
4. 125% af 125 = 156,25
5. 85% af 0,25 = 0,2125
6. 0,5 i ratio 2:4:9
2: 0,066
4: 0,132
9: 0,297
7. 234,5 pund + 17,5% 0 275,538 pund
8. En bunke oenge delt mellem tre personer. I ratio 2:4:7
(2:2300 pund)Fakta
4:4600
7:8050 pund
9. 70 i ratio 0,5:1,3:2,1
0,5:3,9
1,3:23,335
2,1:37,695
10. 50% i ratio 2:3
2: 20%
3: 30%
Nogle rettelser ?
a)8% =o,o8 b)18% =0.18 c)65% = 0.65
2. Procent:
a) 3/8 = 37,5% b)79/100 =79%
c) 56/118=47,5%
3. 27,3% af 1496 = 408,408
4. 125% af 125 = 156,25
5. 85% af 0,25 = 0,2125
6. 0,5 i ratio 2:4:9
2: 0,066
4: 0,132
9: 0,297
7. 234,5 pund + 17,5% 0 275,538 pund
8. En bunke oenge delt mellem tre personer. I ratio 2:4:7
(2:2300 pund)Fakta
4:4600
7:8050 pund
9. 70 i ratio 0,5:1,3:2,1
0,5:3,9
1,3:23,335
2,1:37,695
10. 50% i ratio 2:3
2: 20%
3: 30%
Nogle rettelser ?
Svar #4
12. september 2006 af ibibib (Slettet)
De fleste er korrekte.
Der er afrundingsfejl i 6.
Der er fejl i 9.
Nr. 7 og 8 er sikkert skrevet forkert.
Der er afrundingsfejl i 6.
Der er fejl i 9.
Nr. 7 og 8 er sikkert skrevet forkert.
Skriv et svar til: Rettelse?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
