Matematik

Rumfang

13. september 2006 af Hans20 (Slettet)

Heij .,

sidder med en opgave som lyder sådan:

Kassens udvendige mål, når kassen er sammet, er: 63 cm x 73 cm x 75 cm. Træpladen er 10 mm tyk

Beregn kassens indvendige rumfang ?

hvordan gøre jeg det ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2006 af Sansnom (Slettet)

Find de indvendige mål (bredde, dybde og højre).

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2006 af sigmund (Slettet)

For det første: tegn en skitse af situationen. De udvendige mål er givet, og da du har pladens tykkelse, kan du regne dig frem til de indvendige mål.

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2006 af sølvskål (Slettet)

Vel bare minusse alle siderne med 10 mm..

Svar #4
13. september 2006 af Hans20 (Slettet)

3#

Mener du så minus med 0.10 eller bare 10 ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2006 af Sansnom (Slettet)

#4,
Prøv selv at komme med et bud - og en forklaring på dit bud. Tænk på, hvilke enheder de forskellige tal har.

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2006 af sølvskål (Slettet)

#4 Du skal jo selvfølgelig ikke minusse med 10, da den er 10 mm tyk, og det andet er i cm.

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. september 2006 af sølvskål (Slettet)

:)

Svar #8
13. september 2006 af Hans20 (Slettet)


mit bud :

63-1cm * 73-1cm * 75-1cm = 334924

334924 dividerer med 10000 = 33,49 ?

ved ikk om det rigtigt

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. september 2006 af sølvskål (Slettet)

#8 Hvorfor dividerer du med 10000? Nu er jeg måske lidt dum?

Svar #10
13. september 2006 af Hans20 (Slettet)


Det fejl ., skal det ikk divideres med 1000 ?

opgaven er lidt tricky :P
det derfor jeg skal have hjælp .

Brugbart svar (0)

Svar #11
13. september 2006 af sølvskål (Slettet)

Skal du ikke bare finde rumfanget? Hvorfor så dividere med noget?

Svar #12
13. september 2006 af Hans20 (Slettet)


Ved det ikk ., det fuck up., Jamen rumfanget er 334924 med så skal jeg jo beregne det der 10 mm . det, det jeg ikk forstår hvordan jeg gøre :

Svar #13
13. september 2006 af Hans20 (Slettet)


Kan det være muligt at resultatet er 334 ?

Brugbart svar (0)

Svar #14
13. september 2006 af sølvskål (Slettet)

#12
62*72*74 = 330336 cm3

Nu har jeg minusset det hele med 1 cm. altså :

63 - 1 = 62
73 - 1 = 72
75 - 1 = 74


Brugbart svar (0)

Svar #15
13. september 2006 af sølvskål (Slettet)

Det kan godt passe at tallet er højt. Det er jo bare cm3

Svar #16
13. september 2006 af Hans20 (Slettet)


Men det ikk allesammen der er professor Sølvskål .,

Brugbart svar (0)

Svar #17
13. september 2006 af sølvskål (Slettet)

#16
Hehe heller ikke mig overhovedet. Det er bare gæt at det skal gøres sådan. Men er næsten helt sikker. Og somregel er det store tal. især når det er en hel kasse. Det er jo alle siderne der er medregnet. :)

Brugbart svar (0)

Svar #18
13. september 2006 af Sansnom (Slettet)

#14,
Forkert. Du har glemt, at der er 10mm træ på alle sider af kassen, så du skal ikke blot trække 1 cm fra på hver af de 3 leder.

Svar #19
13. september 2006 af Hans20 (Slettet)

hvad er forkert nu 18# ?

Brugbart svar (0)

Svar #20
13. september 2006 af sølvskål (Slettet)

#18

Nej der er vel 2 af hver side.

Forrige 1 2 Næste

Der er 31 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.