Matematik

2f (x) = 2x+7

13. september 2006 af AuinK (Slettet)
2f (x) = 2x+7 og g(x)=1/2x+1

hvad giver det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Intetsigende spørgsmål -- ingen af os aner hvad du skal.

Svar #2
13. september 2006 af AuinK (Slettet)

Det er løsningsmængden til følgende åbne udsagn ved beregning.

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Det giver altså ingen mening det du skriver ... det er ikke for at være uhøflig eller noget, men jeg forstår simpelthen ikke hvad du mener.

Svar #4
13. september 2006 af AuinK (Slettet)

Fællespunkter for to rette linjer
Det er løsningsmængden til følgende åbne udsagn ved beregning.Kontroller med grafisk løsning.


2f(x) = 2x+7 og g(x)=1/2x+1


Svar #5
13. september 2006 af AuinK (Slettet)

Jeg kan sagtens tegne den grafiske metode i Geometer. men hvad gør jeg ved beregningsmetoden?

Skriv et svar til: 2f (x) = 2x+7

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.