Tysk
spørgsmål.
15. september 2006 af
Sofie. (Slettet)
Hvad er det rigtige?
sie heiss Rotkäppchen
eller sie heisst Rotkäppchen
sie heiss Rotkäppchen
eller sie heisst Rotkäppchen
Svar #4
15. september 2006 af vag (Slettet)
Det er rigtig nok at du skal bruge "heisst".
Sie heisst = Hun hedder
Sie heissen = De hedder
Sie heisst = Hun hedder
Sie heissen = De hedder
Skriv et svar til: spørgsmål.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
