Matematik
Funktion
16. september 2006 af
divadua (Slettet)
Hvis der er nogen der kan vise mig hvordan denne løses vil jeg blive glad.
Et legeme, der er forbundet med en fjeder, sættes i svingninger, og bevægelsen er givet ved: x =0,6+0,3sin(8t),
Hvor tiden t måles i sekunder og x i meter.
Bestem den største og mindste værdi, x kan antage. angiv bevægelsens svingningstid.
Et legeme, der er forbundet med en fjeder, sættes i svingninger, og bevægelsen er givet ved: x =0,6+0,3sin(8t),
Hvor tiden t måles i sekunder og x i meter.
Bestem den største og mindste værdi, x kan antage. angiv bevægelsens svingningstid.
Svar #1
16. september 2006 af Sentinox (Slettet)
HINT: En funktion har ekstremum, når dens afledede er nul!
Du skal kigge på 0.3*sin(8*t)!
//Sentinox
Du skal kigge på 0.3*sin(8*t)!
//Sentinox
Svar #2
16. september 2006 af divadua (Slettet)
Forstår jeg ikke noget af! Vi er nemlig lige begyndt på emnet. så bliver nød til at have en mere detaljeret forklaring?
Svar #3
16. september 2006 af Darwin (Slettet)
x =0,6+0,3sin(8t)
Max[0,3sin(8t)] når sin(8t)=1
Periode T = 2pi/8
Max[0,3sin(8t)] når sin(8t)=1
Periode T = 2pi/8
Skriv et svar til: Funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
