Matematik
prik produktet af 3 vektorer
17. september 2006 af
daque (Slettet)
hej...
skal gøre følgende:
(Vektor a * Tværvektor b) * vektor c
Vektor a= (4/1)
Vektor b= (-3/-3)
Tværvektor b= (3/-3)
Vektor c= (0/-4)
Hvordan skal man gøre? kan godt prikke vektor a med tværvektor b, men så ved jeg ikke hvad jeg skal gøre?
hjælp?
på forhånd tak
skal gøre følgende:
(Vektor a * Tværvektor b) * vektor c
Vektor a= (4/1)
Vektor b= (-3/-3)
Tværvektor b= (3/-3)
Vektor c= (0/-4)
Hvordan skal man gøre? kan godt prikke vektor a med tværvektor b, men så ved jeg ikke hvad jeg skal gøre?
hjælp?
på forhånd tak
Svar #1
17. september 2006 af Waterhouse (Slettet)
Ahja, her opstår der lidt bøvl med notationen. Generelt plejer man ikke at sætte gangetegn, når man muliplicerer en vektor og et tal - derimod sætter man tegnet, når der er tale om et skalarprodukt.
I din opgave skal du derfor først prikke vektor a og b-hat, og det tal du får, skal du så multiplicere med vektor c.
I din opgave skal du derfor først prikke vektor a og b-hat, og det tal du får, skal du så multiplicere med vektor c.
Skriv et svar til: prik produktet af 3 vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
