Matematik

Ligning med integral

20. september 2006 af SirBille (Slettet)
Jeg har denne ligning.

integral(a=0, b=x)(sint*cost)dt=1/8

Jeg har prøvet at substituerer cost som s, men det giver en tom løsningsmængde..

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2006 af dnadan (Slettet)

Jeg vil tro at du skal benytte partiel integration...

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2006 af Waterhouse (Slettet)

Sæt s=sint, så får du ds=cost dt.

Skriv et svar til: Ligning med integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.