Matematik
Forskellen mellem liniær, en eksponentiel og en potensfunktion?
20. september 2006 af
JJJensen19 (Slettet)
Hej allesammen.
Har lige et enkelt spørgsmål som jeg meget gerne vil have svar på hurtigst muligt.
Hvad er forskellen på en liniær, en eksponentiel og en potensfunktion?
På forhånd tak.
Har lige et enkelt spørgsmål som jeg meget gerne vil have svar på hurtigst muligt.
Hvad er forskellen på en liniær, en eksponentiel og en potensfunktion?
På forhånd tak.
Svar #1
20. september 2006 af eightx2 (Slettet)
Lineær: y=ax+b
Eksp.: y=b*a^x
Potens: y=b*x^a
Er det nogle bestemte forskelle du skal vide?
Eksp.: y=b*a^x
Potens: y=b*x^a
Er det nogle bestemte forskelle du skal vide?
Skriv et svar til: Forskellen mellem liniær, en eksponentiel og en potensfunktion?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
