Matematik
Hjælp til opgave...
26. september 2006 af
Pishans (Slettet)
Gør rede for at
x^2*e^x dx = x^2*e^x - 2xe^x+2e^x+k
Hjælp til denne opgave plz:D
x^2*e^x dx = x^2*e^x - 2xe^x+2e^x+k
Hjælp til denne opgave plz:D
Svar #1
26. september 2006 af Sansnom (Slettet)
Partiel to gange efter hinaden. Først med g(x)=x^2 og derefter med g(x)=x.
Skriv et svar til: Hjælp til opgave...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
