Matematik
Bestemte integraler
26. september 2006 af
spiser alt (Slettet)
find x
x
| (2t+1)dt = 0
1
x
| (e^t-e^-t)dt = 0
-2
| = integralet ... nogen der kan hjælpe mig med at finde x ??
find x
x
| (2t+1)dt = 0
1
x
| (e^t-e^-t)dt = 0
-2
| = integralet ... nogen der kan hjælpe mig med at finde x ??
Svar #1
26. september 2006 af ibibib (Slettet)
Bestem en stamfunktion til f(t)=2t+1.
Indsæt grænserne.
Sæt det fundne udtryk lig med nul.
Løs ligningen.
Indsæt grænserne.
Sæt det fundne udtryk lig med nul.
Løs ligningen.
Skriv et svar til: Bestemte integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
