Matematik

Ligning

27. september 2006 af sølvskål (Slettet)
I den følgende ligning er y givet som en implicit funktion af x. Omskriv ligningerne, så den direkte udtrykker y som funktion f af x. Bestem difinitionsmængden.


x=2y-1

Jeg er meget i tvivl om, havd implicit betyder.

På forhånd mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Se http://en.wikipedia.org/wiki/Implicit_function.

Svar #2
27. september 2006 af sølvskål (Slettet)

#1 Tak for det.
Men forstår stadig ikke hvad man skal i denne opgave.

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2006 af mathon

x=2y-1,
hvoraf

2y=(x+1)
og
y=1/2(x+1)

y=1/2x+1/2
eller
y=f(x)=1/2x+1/2

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.