Matematik

Bestemt integral og areal.

30. september 2006 af Pretsch (Slettet)

f(x) = x(x-2)(x+2)(x+3)

Skitser grafen og skraver punktmængden M = {(x,y)|f(x)

og beregn areal af pkt. mængden.

Hvad gør man her??

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2006 af dnadan (Slettet)

Gang parenteserne ud, hermed vil der fremkomme et 4. gradspolynonium, som du rimelig nemt kan integrere...

Svar #2
30. september 2006 af Pretsch (Slettet)

tak :d

prøver det

Svar #3
30. september 2006 af Pretsch (Slettet)

arg fatter det ikk..!

man ganger x ind i parenteserne?.. men kan ikk få noget med x^4..

hvorn ganger man parenteserne rigtigt ud?

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2006 af dnadan (Slettet)

Det bliver et lidt langt regnestykke men tager lige den første del for dig.
x(x-2)(x+2)(x+3) = (x^2-2x)(x+2)(x+3)=
(x^2-2x)(x^2+3x+2x+6)

Husk når du ganger to parenteser sammen gælder reglen:
(a+b)(c+d) = ac+ad+bc+bd
(ved ikk om det en korrekt opskreven reglen, men ikke desto mindre passer det:))

Svar #5
30. september 2006 af Pretsch (Slettet)

nå..

får x^4+3x^3-4x^2-12x

kan det passe???

takker dybt for hjælpen...

Svar #6
30. september 2006 af Pretsch (Slettet)

hvis f(x) er mindre end y og y er mindre end nul...

skal jeg så skraver til højre for y-aksen og under x-aksen??

Svar #7
30. september 2006 af Pretsch (Slettet)

er der ikke nogen som vil hjælpe mig?

f(x) = x(x-2)(x+2)(x+3)

Skitser grafen og skraver punktmængden M = {(x,y)|f(x)

hvis f(x) er mindre end y og y er mindre end nul...

skal jeg så skraver til højre for y-aksen og under x-aksen??

Brugbart svar (0)

Svar #8
30. september 2006 af ibibib (Slettet)

M er en todelt punktmængde. De to områder ligger under x-aksen.

Skriv et svar til: Bestemt integral og areal.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.